Vart köps skolmaterialet till paketen?


Skolmaterialet till paketen köps på plats nere i Tanzania.

Ett köp av material i Tanzania betyder att vi stöttar lokalbefolkningen i största möjliga utsträckning då det är dem som säljer produkterna vi köper. Genom att inte köpa in materialet i Sverige minskar vi även utsläppet som bidrar till miljöförstöringen, eftersom att vi inte behöver det för att frakta det till Tanzania. 

Detta är alltså det absolut bästa alternativet på alla fronter! 

 

 

Får jag något bevis för mitt köp?


Självkart får du det!

Vid betalning ska din email-adress skrivas in, så att vi kan skicka ett tack brev till dig!

Detta som ett tack för din goda tanke och ditt köp. 

När får barnen paketen jag köpt?


Skolpaketen kommer att delas ut till barnen så fort vi sålt de paket som tillsammans kommer förse ALLA de 340 eleverna på skolan. 

Anledningen till att skolpaketen delas ut samtidigt är för att eleverna ska få deras paket samtidigt så att det blir rättvist. 

Vår dröm är att vi själva kan åka ner till Tanzania för att köpa och samt ge ut skolmaterialet ni har köpt till barnen. Då vi kommer få se vilket resultat vårt UF-företag gjort. Om det inte skulle vara möjligt, kommer de fantasktiska på United Hearts hjälpa oss med det. 

Hur många barn får hjälp?


 

Vårt mål är att alla elever på Ulole Primary School ska få ett varsit skolpaket för att det självklart ska bli rättvist. När vi har lyckats sålt alla paketen, ser vi fram emot att få hjälpa de 16 barn som bor på barnhemmet United Hears verksammar med. Detta barnhem ligger i grannbyn Matanana.